TIA

Še eno spletišče WordPress

Včasih so rolo zavese najboljša izbira

Najbolj preprosta senčila so po vsej verjetnosti rolo zavese, če mene kdo vpraša. Imajo ugodno ceno, zelo lahko se namestijo in nudijo ravno pravšno prekrivanje oken, da se ne vidi vse ven. Potrebovala sem neko preprosto rešitev za naše skladišče in rolo zavese, so bila točno to. V resnici je to prostor za storitve, in ker nimam toliko zaloge, vseeno sem pa potrebovala razstavni prostor, sem se odločila, da bom to vzela. Žal pa na oknih ni bilo nobenih senčil in sem morala najti čim bolj ugodno rešitev za začetek. Vseeno imam vedno nekaj stvari na zalogi in ta zaloga ni ravno poceni, saj so to produkti višjega cenovnega razreda in nisem želela. da se vidijo skozi okno ven ter s tem privabijo lopove. 

Nisem želela narediti velikega vložka v prostor, ki ga najema, in ne vem, koliko časa bom tam. Pa tudi, ko bom šla ven, vem, da senčil ne bi vzela s seboj. Zato so bile rolo zavese, popolna izbira za to. Iskreno niti niso videti tako slabo, saj sem izbrala rolo zavese, katere so bile najlepše. V prostoru tudi ne delujejo, kot da bi bile rolo zavese, najcenejša izbira tako, da sem čisto zadovoljna.

Včasih so rolo zavese najboljša izbira

Končno imam svoj prostor, kjer lahko razstavljam izdelke in ne potrebuje biti registrirano kot trgovina. Glede na razmere se res ne bi spuščala v to, da bi imela trgovino, ki bi morala biti med karanteno zaprta. Potem s tem nisem naredila čisto nič. To je bil razlog, da sem se odločila, da naredim show room, ki je povezan s pisarno in skladiščem. Seveda bi imela vse lepo pregrajeno, da ne bi vsaka stranka več kot potrebuje. Ampak kar je najbolj pomembno, je to, da tudi, če bi morale biti trgovine zaprte, bi stranke vseeno lahko prišle k meni na ogled izdelkov in jih kupile. Ambient je pa tudi vrhunski zdaj, ko so rolo zavese, tako lepo zaščitila okna. 

Včasih so rolo zavese najboljša izbira
Pomakni se na vrh