TIA

Še eno spletišče WordPress

Osebni trener je lahko odlična ideja za začetnike v fitnesu

Če želimo izgubiti odvečne kilograme in se želimo odpraviti v fitnes, tam pa še nikoli nismo bili, si lahko poiščemo osebnega trenerja. Če nimamo dovolj denarja za osebnega trenerja ali pa vemo da pri tej vadbi ne bomo tako resni, lahko gledamo tudi videoposnetke in spletu, ki nam lahko pokažejo različne vaje in kako se lotimo treninga v fitnesu.

Če se odločimo za osebnega trenerja, ni nujno da ga moramo poiskati. Naš osebni trener je lahko tudi nek prijatelj, ki že obiskuje fitnes pogosto in ve vse o fitnesu in katere vaje so za vse dele telesa. Ta osebna nam lahko pomaga v fitnesu in morda mu tudi ne bomo rabili nič plačati. Če pa osebnega trenerja najamemo, to lahko pride malce dražje ampak je na koncu vse vredno.

Osebni trener je lahko odlična ideja za začetnike v fitnesu

Osebni trener je naša mentalna podpora. Spodbija nas pri vsaki vaji, verjame v nas in ved za zmoremo še več, čeprav tam že skoraj umiramo. Pomaga nam tudi pri prehrani, pokaže nam vaje, ki jih lahko delamo tudi doma, spremlja naše dosežke in še mnogo drugih stvari. Lahko nam tudi predlaga kakšne druge osebe za kakšne prehranske nasvete in podobno.

Osebni trenerji so praktično enciklopedija fitnesa in zdravega načina življenja. Oni na lahko pomagajo spremeniti naš način življenja in s tem nam posledično uspe izgubiti odvečne kilograme, ki smo jih želeli izgubiti na začetku.

Osebni trener najprej potrebuje nekaj časa, da se nauči kako naše telo deluje, česa smo sposobni in česa nismo, kaj nam gre bolje od rok in kaj ne, katere jedi ne maramo, kaj nam primanjkuje v naši prehrani, kakšen urnik sploh imamo v življenju. Vse to mora osebi trener vedeti predno nam lahko pomaga in nas spravi na pravo pot. To lahko vzame nekaj časa ampak na koncu je vse vredno do zadnje pikice, saj nam uspe priti do cilja, ki si ga zastavimo in posledično zaradi spremembe načina življenja nam tudi uspe ostati na temu cilju brez, da se nam kile spet dvigujejo.

Osebni trener je lahko odlična ideja za začetnike v fitnesu
Pomakni se na vrh