TIA

Še eno spletišče WordPress

Podbradek in nekirurški lifting obraza

Sama sem bila čez celo mojo mladost nesrečna zaradi moje oblike obraza, zdela sem se sebi kot grda račka, danes sem srečna, ker sem se sprijaznila z videzom, nekirurški lifting obraza pa me je naredil še bolj samozavestno, ker sem si popravila podbradek. V mladosti pa nisem imela te sreče, moja bradica je bila malo naprej in to me je delalo nesamozavestno, vedno sem se počutila grda v družbi. Resnično mi ni bilo lepo.

Kasneje se je v mene zaljubil moj sedanji mož, bil je tako noro zaljubljen v mene, da to kar ni res. Nisem mogla verjeti, da sem lahko enemu fantu tako lepa, kajti bila sem navajena, da so fantje gledali druga dekleta in ne mene. On pa je videl samo mene. Še danes me obožuje in ljubi, točno takšno kot sem. Danes sem samozavestna, ker mi je to dal on in seveda nekirurški lifting obraza, ker sem si dala odstraniti svoj podbradek in tako je moj obraz bil lepši. 

Vedno sem prebirala o tem, kako si ženske dajo odstranit gube, podočnjake, nikoli pa nisem pomislila na svoj podbradek, ki me je tako motil, pravzaprav nisem vedela da se to da. Ko pa sem zvedela, sem mislila, da to ni nikakor meni dostopna stvar, pa je bila nekirurški lifting obraza mi je bil dosegljiv. Po pogovoru z možem sem se odločila za ta korak, tudi on me je razumel, da se enostavno preveč obremenjujem s tem podbradkom in naj bo tega že enkrat konec. Tako je nekirurški lifting obraza glede podbradka uspel. Ko sem se jaz čez nekaj časa pogledala v ogledalo in videla od strani, da je moja oblika obraza lepša in da moja brada ni več tako očitna sem bila sečna. Moja samopodoba je zrasla, za to pa je zaslužen nekirurški lifting obraza in še danes včasih rečem, da če žensko nekaj dela nesrečno glede lepote in če se to da rešiti, potem si to naj naredi, če je potreben nekirurški lifting obraza ni to nič takšnega strašnega, kakor si lahko potem zadovoljen z svojim novim videzom.

 

Podbradek in nekirurški lifting obraza
Pomakni se na vrh